Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας "ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ"

Η "ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ" είναι μια κρέμα σώματος, κατά της κυτταρίτιδας και των ραγάδων, που περιέχει Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, φυσικό Κερί Μέλισσας, Αμυγδαλέλαιο, και αιθέρια έλαια από Μανταρίνι, Γκρέιπφρουτ και Κυπαρύσσι.

Η Περσεφόνη κατά την ελληνική μυθολογία ήταν κόρη της θεάς Δήμητρας και του Δία. Ήταν τόσο όμορφη που ο Πλούτωνας την ερωτεύτηκε και παρακάλεσε τον Δία να τον αφήσει να την κλέψει.

Μια μέρα η Δήμητρα έφυγε για τη χώρα των Αιθιόπων, που γινόταν θερισμός. Η Περσεφόνη έτρεξε στο λιβάδι να μαζέψει λουλούδια. Ξαφνικά άνοιξε η γη και παρουσιάστηκε ο Πλούτωνας, ο βασιλιάς του κάτω κόσμου. Άρπαξε την Περσεφόνη στο άρμα του και την πήρε μαζί του στον Άδη.

Η Δήμητρα έψαχνε να βρει την κόρη της όμως κανείς δεν της έλεγε που πήγε. Από τον ήλιο έμαθε για την αρπαγή της από τον Πλούτωνα. Αγανακτισμένη απευθύνθηκε στο Δία και απαίτησε το γυρισμό της κόρης της στη γη. Ο Δίας της αρνήθηκε βοήθεια. Φουρτουνιασμένη τότε η Δήμητρα ορκίστηκε να δώσει ξεραΐλα στη γη αν δεν έπαιρνε την Περσεφόνη. Η γη ξεράθηκε και πείνα έπεσε στους ανθρώπους. Έπειτα λοιπόν από πολύωρο συμβούλιο των θεών στον Όλυμπο, αποφασίστηκε να γυρίσει η Περσεφόνη στη μητέρα της. ΄Επρεπε όμως να μην είχε δοκιμάσει φαγητό από τον Άδη. Μα η Περσεφόνη είχε φάει έξι σπυριά από ένα ρόδι. Βγήκε τότε η απόφαση να μένει έξι μήνες στον Άδη κι έξι μήνες στη γη.

Έτσι λοιπόν όταν η Περσεφόνη ήταν κοντά στην μητέρα της, η γη ήταν δροσερή και ανθισμένη, ενώ όταν κατέβενε στον Άδη η γη ξερένοταν.

Η κρέμα κατά της κυτταρίτιδας και των ραγάδων "ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ" συνδυάζει τα οφέλη του ελαιολάδου, του αμυγδαλέλαιου και των καταπληκτικών ιδιοτήτων των αιθέριων ελαίων του μανταρινιού, του γκρέιπφρουτ και του κυπαρισσιού.

Πλούσια σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, C, D, E, Κ, και σίδηρο, ενυδατώνει, καταπραϋνει και ηρεμεί το δέρμα.

Το κερί της μέλισσας με τις μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και επουλωτικές του ιδιότητες, βοηθά το δέρμα να έχει μια απαλή και ελαστική δομή.

Τα αιθέρια έλαια έρχονται να προσδώσουν επιπλέον ιδιότητες κατά της κυτταρίτιδας και των ραγάδων και να αναδείξουν την μοναδική αυτή κρέμα ως την όμορφη "Κόρη" της σειράς MINOAS.
  • Το Μανταρίνι έχει λεπτό και απαλό άρωμα που αποπνέει ηρεμία και ευεξία. Είναι αντισηπτικό, κατάλληλο για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, της ακμής, της λιπαρότητας και των δερματικών κηλίδων. Αναζωογωνεί και τονώνει το δέρμα. 
  • Το Γκρέιπφρουτ έχει άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας. Είναι απαραίτητο κατά της κυτταρίτιδας, της κατακράτησης υγρών και της παχυσαρκίας. Εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα και τονώνει τους ιστούς. 
  • Το Κυπαρίσσι είναι ωφέλιμο στο κυκλοφοριακό και αγγειακό σύστημα. Κατάλληλο για την ανακούφιση των κιρσών, μετριάζει την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα.
Ιδανική κρέμα για επιδερμίδες με προβλήματα κυτταρίτιδας, ραγάδων και κιρσών.