Θερμαντική Αλοιφή "ΚΑΡΜΗ"

Η θερμαντική αλοιφή "ΚΑΡΜΗ" είναι μια αλοιφή με βάση το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, το φυσικό Κερί Μέλισσας και το Αμυγδαλέλαιο, εμπλουτισμένη με τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων του Ευκαλύπτου, της Μέντας, του Πεύκου, του Θυμαριού, του Κυπαρισσιού και της Κανέλας.

Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Κάρμη ήταν γνωστή η μητέρα της Βριτομάρτιδος Δικτύννης, την οποία απέκτησε αφού γονιμοποιήθηκε από τον Δία.

Σύμφωνα με μία παράδοση, ήταν κόρη του Εύβουλου και εγγονή του Καρμάνορα, ιερέα από την Κρήτη, ο οποίος είχε εξαγνίσει τον Απόλλωνα μετά τον φόνο του Πύθωνα. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, ήταν κόρη του Φοίνικα, γιου του Αγήνορα και της Κασσιόπης. Ο Διόδωρος την αναφέρει ως μητέρα της Δήμητρας.

Η θερμαντική αλοιφή "ΚΑΡΜΗ" συνδυάζει τα οφέλη του ελαιολάδου, του αμυγδαλέλαιου και των αναλγητικών, θερμαντικών, αντιμικροβιακών, δροσιστικών και καταπραϋντικών ιδιοτήτων των αιθέριων ελαίων που περιέχει.
  • Ο Ευκάλυπτος μετριάζει τα πρηξίματα και βοηθά στην αντιμετώπιση των μυϊκών φλεγμονών και πόνων, των ρευματισμών και της αρθρίτιδας. Έχει αντιβιοτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.
  • Η Μέντα αρωματική, δροσιστική, αντισηπτική, αναλγητική, νευροτονωτική, αντιρρευματική, εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων και μικροοργανισμών. 
  • Το Πεύκο ισχυρό αναλγητικό και αντιφλεγμονώδες με νευροτονωτικές ιδιότητες, ενάντια στις ιώσεις και στη σωματική κόπωση. 
  • Το Θυμάρι με αντιβακτηριακές, αντισηπτικές και αντιμυκιτιακές ιδιότητες, άριστο διεγερτικό του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Το Κυπαρρίσι ωφέλιμο στο κυκλοφοριακό και αγγειακό σύστημα, πολύτιμο στη θεραπεία των κιρσών, κυκλοφοριακών κραμπών, χιονιστρών και σπασμένων τριχοειδών, τονωτικό, μειώνει τα πρηξίματα των ρευματισμών και της αρθρίτιδας.
  • Η Κανέλα θερμαντική και εφιδρωτική, διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Η θερμαντική αλοιφή "ΚΑΡΜΗ" ανακουφίζει από τον πόνο σε περιπτώσεις δυσκαμψίας, οσφυαλγίας, μυϊκής κόπωσης, καθώς και από τους πόνους του σώματος που συνήθως συνοδεύουν το κρυολόγημα.