Ενυδατική κρέμα "ΜΙΝΩΑΣ"

Η "ΜΙΝΩΑΣ" είναι μια ενυδατική κρέμα, κατάλληλη για ανδρικές επιδερμίδες που περιέχει Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, φυσικό Κερί Μέλισσας, Αμυγδαλέλαιο, Βερυκοκέλαιο, Αλόη και αιθέρια έλαια από Μέντα, Σανδαλόξυλο και Λεβάντα.

Ο Μίνωας ήταν γιος του Δία και της Ευρώπης. Μετά την αρπαγή της Ευρώπης από τη Συρία ο Δίας τη μετέφερε στην Κρήτη. Εκεί απέκτησε μαζί της τρείς γιούς, το Μίνωα, το Ραδάμανθυ και το Σαρπηδόνα. Ο Δίας ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο δεν έμεινε με την Ευρώπη και τους γιούς τους. Ωστόσο η Ευρώπη και τα τρία αγόρια βρήκαν άσυλο στη αυλή του βασιλιά της Κρήτης Αστέριου, ο οποίος τελικά παντρεύτηκε την Ευρώπη και ουσιαστικά υιοθέτησε το Μίνωα και τα αδέρφια του.

Μεγαλώνοντας παντρεύτηκε την Πασιφάη και μαζί της απέκτησε τέσσερεις γιούς, τον Ανδρόγεω, το Δευκαλίωνα, το Γλαύκο και τον Κατρέα και τέσσερεις κόρες, την Ακάλλη ή Ακαλλίδα, την Αριάδνη, τη Φαίδρα και τη Ξενοδίκη.

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα, ο Μίνωας ήταν πολύ σοφός και με αξιόλογο νομοθετικό έργο. Επιπλέον ο Όμηρος του πλέκει το εγκώμιο, κάτι που, σύμφωνα πάντα με τον Πλάτωνα, δεν συνήθιζε. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Μίνωας έπαιρνε τους νόμους από τον ίδιο τον Δία κάθε εννιά χρόνια σε μια σπηλιά της Ίδης.

Η Κρήτη ήταν δυνατή και πλούσια κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του και ο στόλος της κυριαρχούσε στη Μεσόγειο φέρνοντας πλούτο και ευημερία μέσω του εμπορίου στο νησί.

Η ενυδατική κρέμα "ΜΙΝΩΑΣ" συνδυάζει τα οφέλη τριών διαφορετικών ελαίων. Τις βιταμίνες Α, Β1, Β2, C, D, E, Κ, το σίδηρο και τις ενυδατικές ιδιότητες του Ελαιολάδου, τις ενυδατικές, κατευναστικές και ηρεμιστικές επιδράσεις στο δέρμα του Αμυγδαλέλαιου και τις ενυδατικές και αντιφλεγμονώδης ιδιότητες του Βερυκοκέλαιου.

Το κερί της μέλισσας με τις μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και επουλωτικές του ιδιότητες, βοηθά το δέρμα να έχει μια απαλή και ελαστική δομή.

Η Αλόη Βέρα, αποτελεί ένα φυσικό ενυδατικό, μεταφέροντας την υγρασία σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας, προσφέρει υγεία στο δέρμα, διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων, σακχάρων, ενζύμων και αμινοξέων.

Τα αιθέρια έλαια έρχονται να προσδώσουν επιπλέον ιδιότητες και να αναδείξουν την μοναδική αυτή κρέμα ως ..... της σειράς MINOAS.
  • Η Μέντα αρωματική, δροσιστική, αντισηπτική, αναλγητική, νευροτονωτική, αντιρρευματική, εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων και μικροοργανισμών. 
  • Το Σανδαλόξυλο καταπραϋντικό, χαλαρωτικό, αντισηπτικό, αναζωογονεί το δέρμα. Με άρωμα απαλό, γλυκό, αισθησιακό, πλούσιο σε ξυλώδεις, πιπεράτους τόνους. 
  • Η Λεβάντα με αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες, βοηθάει επίσης στην καταπολέμηση του άγχους και του στρές, ενώ παράλληλα τονώνει το κυκλοφοριακό.
Κατάλληλη για το πρόσωπο, τα χέρια και το σώμα , απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

Ιδανική για χρήση μετά το ξύρισμα ως after-save.