Κρέμα Σύσφιξης & Τόνωσης "ΠΑΣΙΦΑΗ"

Η "ΠΑΣΙΦΑΗ" είναι μια κρέμα προσώπου, σύσφυξης και τόνωσης, που περιέχει Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, φυσικό Κερί Μέλισσας, Αμυγδαλέλαιο, Σταφυλέλαιο, Αλόη και αιθέρια έλαια από Μύρο, Γεράνι και Ροδόξυλο.

Η Πασιφάη ήταν κόρη του Ήλιου και της νύμφης Περσηίδος, αδερφή του Πέρση, του Αιήτη και της Κίρκης και σύζυγος του βασιλιά της Κρήτης Μίνωα.

Η βασίλισα της Κρήτης Πασιφάη, που το όνομα της σημαίνει ολόφωτη, γέννησε 8 παιδιά, τον Ανδρόγεω, την Ακάλη, την Αριάδνη, το Γλαύκο, το Δευκαλίωνα, τον Κατρέα, τη Ξενοδίκη και τη Φαίδρα.

Η κρέμα σύσφιξης και τόνωσης "ΠΑΣΙΦΑΗ" συνδυάζει τα οφέλη τριών διαφορετικών ελαίων. Τις βιταμίνες Α, Β1, Β2, C, D, E, Κ, το σίδηρο και τις ενυδατικές ιδιότητες του Ελαιολάδου, τις ενυδατικές, κατευναστικές και ηρεμιστικές επιδράσεις στο δέρμα του Αμυγδαλέλαιου και τις αναζωογονιτικές, θρεπτικές, αντιγηραντικές και στυπτικές ιδιότητες του Σταφυλέλαιου.

Το κερί της μέλισσας με τις μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και επουλωτικές του ιδιότητες, βοηθά το δέρμα να έχει μια απαλή και ελαστική δομή.

Η Αλόη Βέρα, είναι μια σημαντική πηγή βιταμινών, ειδικά τις A, C, E, σημαντικές βιταμίνες που ενεργοποιούν τις διαδικασίες αυτοκαθαρισμού του οργανισμού και είναι γνωστές ως αντιγηραντικές.

Τα αιθέρια έλαια έρχονται να προσδώσουν επιπλέον ιδιότητες και να αναδείξουν την μοναδική αυτή κρέμα ως την "Βασίλισα" της σειράς MINOAS.
  • Το Μύρο ως αντιφλεγμονώδες, δροσιστικό και καταπραϋντικό στο ξηρό και σκασμένο δέρμα.
  • Το Γεράνι βοηθώντας στην ισορροπία μεταξύ λιπαρού και ξηρού δέρματος, εμποδίζει τους μυς και το δέρμα από την πρόωρη χαλάρωση, απαλύνει τις ρυτίδες, και βοηθάει αρκετά στην σύσφιξη του δέρματος. 
  • Το Ροδόξυλο ως τονωτικό, εξαιρετικό για το ξηρό και ώριμο δέρμα.
Ιδανική τόσο για ξηρές και ταλαιπωρημένες, όσο και για λιπαρές επιδερμίδες, τονώνει, ενυδατώνει και προσφέρει σύσφιξη στο δέρμα, ενώ απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.