Κηραλοιφή με Χαμομήλι & Μέλι "ΑΜΑΛΘΕΙΑ"

Η "ΑΜΑΛΘΕΙΑ" είναι μια παραδοσιακή κηραλοιφή με βάση το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο με εκχυλίσματα Χαμομηλιού, το φυσικό Κερί Μέλισσας και το αγνό Μέλι.

Σύμφωνα με την παράδοση ήταν η νύμφη που περισυνέλεξε τον Δία, όταν η μητέρα του Ρέα τον έκρυψε στο Ιδαίο Άντρο, για να γλυτώσει από τον πατέρα του τον Κρόνο.

Μαζί με τη Μέλισσα και τους μυθικούς Κουρήτες βοήθησαν στην περιπετειώδη γέννηση και ανατροφή του Δία, του μεγαλύτερου των δώδεκα θεών του Ολύμπου, ώστε αυτός μεγαλώνοντας να διεκδικήσει και να αποκτήσει την εξουσία του ως κυρίαρχος του σύμπαντος.

Ήταν η αγαπημένη νύμφη του Δία και προς τιμή της, όταν αυτός μεγάλωσε, έδωσε το όνομα της στην κατσίκα από της οποίας το γάλα θρεφόταν.
Αργότερα, από το δέρμα της κατσίκας, ο Δίας έφτιαξε την ασπίδα με την οποία κατάφερε να νικήσει τους Τιτάνες.

Η κηραλοιφή "ΑΜΑΛΘΕΙΑ" συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου, του χαμόμηλου, του κεριού της μέλισσας και του μελιού.

Πλούσια σε βιταμίνες και σε σίδηρο, με καταπραϋντική δράση σε ευαίσθητες και ερεθισμένες επιδερμίδες ή σε σημεία με εκζέματα.

Λόγω της αντιβακτηριακής της δράσης, βοηθάει σε διάφορες παθήσεις του δέρματος, όπως η ακμή και έχει επουλωτικές ιδιότητες.

Με την χρήση της το ταλαιπωρημένο δέρμα ξαναβρίσκει την φρεσκάδα, τη λάμψη και την ελαστικότητα του, ενώ παράλληλα διατηρείται ενυδατωμένο.